Obavijest

Edukacijski ured VAK više ne upisuje nove polaznike za tečaj Brainobrain. Do daljnjega svi zainteresirani za upis mogu se obratiti na email bobsupport@brainobraineurope.com.

Bio sredstva za čišćenje “Pero”

U skladu s našim motom da želimo djecu od malena osvještavati da čuvaju okolinu, pomažu potrebitima i uopćeno budu pozitivna promjena u svijetu, odlučili smo smanjiti korištenje kemijskih preparata za čišćenje u centru, te smo udružili snage s Pero prirodnim sredstvima za čiščenje. Pero nam je poslao ovaj paketić, a mi ćemo sada, kako Perin moto kaže – “Prskati od sreće”! 💚🌍 Hvala Pero!

“Čemu služi tata”

Polaznici DV Dobri oslikali su slikovnicu “Čemu služi tata”. Među njima su i naše polaznice Brainobraina. Hvala curama na lijepoj poruci i zahvali <3

Tečaj Brzog čitanja

Završio je još jedan tečaj Brzog čitanja. U galeriji možete pogledati kako nam je bilo, kakve smo rezultate ostvarili te što nam se to najviše svidjelo. 🙂

Lipanjski ciklus radionica

Pametno iskoristi ovo ljeto! Pojedinačna radionica 100 kn. Vooooliš se educirati i ne možeš se odlučiti? Paketi: 3 radionice po izboru 270 kn 5+1 gratis Želiš ih više? Javi se za veći popust!  Prijave na linku: https://forms.gle/LN5FzVDmpCxZfBjN9

Svibanjski ciklus dječjih radionica

Dragi naši, pokrenuli smo ciklus dječjih radionica. Participacija po radionici: 100,00 kn. Ako nekoga zanimaju sve 3 radionice, dobija 10% popusta, te ako dovede još polaznika, dodatnih 10% po polazniku (ovo vrijedi i za pojedinačnu radionicu). Radionice su u trajanju 60 min. Zašarenimo svibanj!

Internet, ovisnost i mladi

Edukacijski centar VAK je s International Police Association (IPA) sudjelovao u tiskanju brošure “Internet, ovisnost i mladi” kojoj je cilj uputiti djecu i roditelje o korisnosti interneta, te izbjegavanju ovisnosti i potencijalnih opasnosti.

Popusti u svibnju

Obaramo cijene ko kruške, a popusti vrijede kroz cijeli svibanj! Za djecu i odrasle nudimo: Mozgalica – umjesto 350 sada 250kn. Brzo čitanje – umjesto 800 sada 600 kn. Mnemotehnike – umjesto 690 sada 450 kn. Odgojiteljima, učiteljima i profesorima osnovnih, srednjih škola i fakulteta participacija za mnemotehnike samo 50 kn po osobi. Svim udrugama koje rade volonterski s djecom bez roditeljske skrbi, poteškoćama u razvoju/ponašanju i sl., edukaciju nudimo POTPUNO BESPLATNO.