Brainobrain natjecanje 2017

Na natjecanju je ove godine sudjelovalo 22 polaznika iz našeg centra. 8 pehara, 6 zlatnih medalja i 8 srebrnih medalja!!!

Donacije Most

Kad se male ruke slože, sve se može!  Sakupili smo 35 kg hrane, i još ponešto kila higijenskih potrepština, i mnooogoooo kg topline i ljubavi za Udrugu MOST koja skrbi o beskućnicima u Splitu. Otišli smo im u posjet u njihov topli dom u Gundulićevoj 22, i obradovali ih dječjim osmijesima, te ova dva iskrena pisamca 🙂 Hvala im na gostoprimstvu, a ovim putem pozivamo svih koji imaju topline te materijalnih stvari za donirati, da to učine bilo kojim radnim danom u razdoblju 15-19 h. Bravo djeco, bravo roditelji! Naš i Vaš, VAK!

Brainobrain natjecanje 2016

Na natjecanju u Brainobrainu ove godine je sudjelovalo 16 naših polaznika. Osvojili smo 5 trofeja, 4 zlatne medalje, 6 srebrnih medalja i 1 diplomu! Čestitamo svim sudionicima!

Donacije za napuštene životinje

VAK centar sakupio je 33 kg suhe hrane, te 15 kg mokre hrane. Ukupno 48 kg hrane za napuštene životinje! Kako su djeca rekla: ” Jer pomagati je lijepo, a mi volimo životinje!” *** BRAVO DJECO ***

Brainobrain natjecanje 2015

Na Brainobrain natjecanju sudjelovalo je 12 naših polaznika. Osvojili smo 3 pehara, 5 zlatnih medalja i 5 srebrnih medalja! Čestitke našoj djeci, ali i svim sudionicima natjecanja!

Donacije za Maestral

Donirali smo odjeću, igračke, hranu te higijenske potrepštine djeci bez roditeljske skrbi. Posjetili smo i dom Maestral.  

Sajam izvanškolskih aktivnosti

Dragi naši! Pridružite nam se ovu subotu i nedjelju, 13. i 14.9. na 3. sajmu vanškolskih aktivnosti! I mi ćemo izložiti svoj štand, ovo je izvrsna prilika da se upoznate s programom i našim dragim trenerima, te razmijenite iskustva s našim polaznicima i njihovim roditeljima! Povedite djecu, rodbinu i prijatelje, prenesite svim zainteresiranima, svi ste dobrodošli!

Brainobrain stiže u Split!

Mnogi roditelji se danas žale da im djeca imaju sve slabiju koncentraciju i sve kraću usredotočenost na školske obaveze, a to, naravno, rezultira slabim uspjehom. Što učiniti s tom mladom internetskom populacijom i ima li lijeka za takvu djecu? Članak možete pročitati ovdje.